top of page

WELZIJNSMISSIE VAN BUILD WITH JOY

Vandaag staan we voor heel wat veranderingen, maar die zorgen ook voor boeiende uitdagingen. We moeten ons voorbereiden om die uitdagingen in de toekomst verder te blijven aangaan en om ons aan te passen aan de snel veranderende omgeving.

 

Om dit te verwezenlijken hebben wij elk van jullie nodig. Het is belangrijk dat elke werkgever de talenten van zijn medewerkers tot hun recht kan laten komen en de nodige aandacht kan schenken aan hun fysieke en mentale gezondheid.

Elke onderneming beseft maar al te goed dat de werknemers haar grootste kapitaal zijn. Een succesvolle ‘klantenervaring’ vereist een positieve ‘werknemerservaring’.

Het wordt steeds moeilijker om talent aan te trekken én te behouden.

 

Met een sterk welzijnsbeleid kan je vandaag als onderneming het verschil maken en zorgen dat de medewerkers energiek en gemotiveerd zijn en heel bewust voor u als werkgever kiezen.

 

En ook als individu kan je beslissen om op een gezonde en duurzame manier je job vol passie te blijven doen.

 

Om alle leden van VBA hierin te steunen, heeft VBA het programma ‘Build with Joy’ gecreëerd, een actieplan met als doel de mentale veerkracht, de vitaliteit en de energie op de werkvloer te verhogen. Via deze webpagina willen we u inzichten brengen evenals motivaties, advies en concrete tips om mee aan de slag te gaan op organisationeel en op individueel niveau.

 

Laat ons dit samen ter harte nemen!

 

Raymund Trost, Voorzitter

Didier Cartage, Directeur generaal

bottom of page